Wzdęcia, gazy, zaparcia, biegunki, uczucie przelewania, bóle jelit❓ SIBO/IMO Skuteczna terapia bez nawrotów❗

Sprawdź teraz

Opinie

Wasze opinie o moich produktach

Mikołaj

2024-01-26 14:43:25

Dieta smaczna i prosta. Wszystko na plus. Szkoda tylko, że przepisy nie są zestawione w tabelkach tak jak w starszych wersjach, gdzie była również zsumowana gramatura całego dania. Pomaga to zarządzaniem dietą jeśli gotuje się dla więcej niż 1 osoby i nie wszyscy jedzą taką samą porcję. Odp.: Ale każde danie ma podaną gramaturę :).
Paulina

2024-02-22 07:51:52

Dieta zima wersja 5 jest moją kolejną z wielu jakie posiadam od Małgosi, oczywiście dania bardzo smaczne, szybkie w przygotowaniu, zajadamy całą rodziną, POLECAM z całego serca.
Agata

2024-03-12 10:40:40

Fantastyczna dieta. Posiłki super smaczne ,odżywcze, łatwe w przygotowaniu i tanie co w obecnych czasach jest dużym plusem. Z całego serca polecam.
Opinie z Instagrama

2024-01-12 15:29:58

Dieta turbo szybka do pudełka jest rewelacyjna :), rollsy są obłędne. Nie sądziłam, że jedzenie może tak sycić, smakować i być proste w przygotowaniu :). Pozdrawiam serdecznie i życzę dalszych owocnych pomysłów na posiłki :).
Opinia z Instagrama

2024-01-12 15:48:07

2 miesiące na Low Carb i 2 kreski na teście ciążowym :))), gdzie przez poprzednie 2 lata nic się nie wydarzyło mimo braku zabezpieczeń. Czytałam komentarze kobiet, które zaszły w ciążę na low carb i nie dowierzałam, a teraz sama dołączam do ich grona :).
Paulina

2024-01-21 07:15:42

Przepyszne i bardzo sycące posiłki! A jednocześnie czuję się lekko!
Katarzyna

2024-01-24 13:49:16

Zaskakująco smaczna i szybka dieta, zamierzam wykupić kolejne diety.
Opinia z Instagrama

2024-01-12 13:40:42

Małgosiu, low carb to jest mega sztos! Woda schodzi jak złoto! Mimo tego, że jem tylko śniadania i kolacje z Twojego jadłospisu, to po tygodniu w dzisiejszych pomiarach -4cm w talii !!! Byłam w szoku! Robisz mega robotę :).
Opinia z Instagrama

2024-01-12 15:32:03

Jestem naprawdę w szoku, jak te przepisy sycą. Ostatnio zjadłam obiad (hummus z warzywami) o 16 i nie byłam już w stanie zjeść kolacji, tak byłam najedzona. Zjadłam dopiero śniadanie. Teraz jestem u teściowej, zjadłam standardowe kanapki i po 2h jestem głodna mimo że objętościowo zjadłam więcej :).
Opinia z Instagrama

2024-01-12 16:29:51

O Panie, ta dieta to jest odpowiedź dla wszystkich matek, które same chcą trzymać się zdrowo i gotują na 3 gary na raz, bo dzieci nie zjedzą tego co my. To jest zbawienie na wakacje ale też jakieś objawienie w kontekście doboru posiłków i składników, bo te wszystkie smaki wydawały się być niemal zakazane :). Odczarowałaś domową kuchnię, no to jest naprawdę sztos! Sama mam firmę i wiem, ile znaczy, kiedy ktoś doceni gigantyczną pracę, natomiast ta wartość, jaką dajesz - i to w tak dobrej cenie - TO JEST SZTOS NIE DO OPISANIA :).
Monika

2024-02-04 08:17:08

Zakupiona dieta spełniała moje oczekiwania 🤩 Potrawy szybkie w wykonaniu i smaczne 😋 Polecam
Katarzyna

2024-02-09 11:55:21

Jestem bardzo zadowolona z kupionej diety Low Carb zima. Przepisy są naprawdę szybkie, proste, ale przede wszystkim smaczne i sycące! Składniki są łatwo dostępne. Wykonuję przepisy dla całej rodziny, w tym dwójki maluchów, którym też smakują nowe propozycje. Szczerze polecam 🙂 A i oczywiście najważniejsze - waga spada niewiadomo kiedy 🙂
Opinia z Instagrama

2024-01-12 13:23:44

Gosiu, ta dieta uratowała mi życie, 2 miesiące dolegliwości - nawet przestałam wychodzić z domu... była masakra... na niej moje jelita się ustabilizowały. A pasztet to jest turbo kosmos!!! Do dzisiaj go robię jak najdzie nas ochota. No po prostu jest obłędny.
Opinia z Instagrama

2024-01-06 18:30:56

Gosiu, chapeau bas dla tej diety! Nie wierzyłam, że nie będę głodna. Nie byłam ani razu i rzeczywiście nie ciągnie tak na słodkie. Co do smaków, nie wiedziałam, że będą tak sztosowe. Najlepsze z Twoich. Na miętę do pancake'ów patrzyłam jak na zbędny dodatek i fanaberię, a on tak podbija smak, że nie mam pytań. Nawet smakuje mi komosa, którą uważałam za okropną :).
Magdalena

2024-01-28 05:37:12

Super przepisy, łatwe do przygotowania i bardzo smaczne dania! Dodatkowo czytelnie i estetycznie przygotowany materiał. Pracuje na efektami :)!
Andrzelika

2024-03-15 07:52:59

Jestem fanatyczką Pani diet - nie umiem wskazać, której szczególnie :) kiedy pierwszy raz zdałam sobie sprawę, jak po jedzeniu można się czuć dobrze, nie odstępuje jadłospisów na krok. Nie jestem na nic przewlekle chora, korzystam z nich, bo są pyszne, łatwe w przygotowaniu, korzysta z nich również mąż i córka 5latka - nowa wersja jest też dla niej szczególnie atrakcyjna, bo wodzi palcem po przepisach i wybiera, co chce zjeść, a wygląd posiłków, jak wiemy, u dzieci jest niezwykle istotny;) bardzo dziękuje, za to co Pani robi i pokłony dla całej ekipy towarzyszącej w wypuszczaniu tych diet na światło dzienne ❣️
Opinia z instagrama

2024-01-16 18:13:35

Od 2 miesięcy jestem na Twojej diecie Low Carb i druga już miesiączka przebiega zupełnie bezboleśnie :). Nigdy wcześniej w moim 41-letnim życiu to się nie zdarzyło!
Magdalena

2024-03-17 10:13:10

Najlepsza ma świecie kupuje już trzecią i zostanę ma niej bardzo długo
Opinia z Instagrama

2024-01-06 18:16:15

1,5 tygodnia na Low Carb do pudełka a na wadze -2kg. Cudownie. A musze przyznać, że nie każdy dzień jest na 100%zdrowy, bo bywa 80 na 20. A jaka energia?! Wcześniej pracowałam i spałam. Nie chciało mi się dosłownie nic! Teraz czuję się wspaniale. Najbardziej smakuje mi dorsz i kuleczki twarogowe.
Joanna

2024-01-30 05:35:05

Bardzo smaczna dieta. Mam po niej płaski brzuch. Zero spadków energii po posiłku, a przy tym jestem najedzona tą dietką :)

Wasze metamorfozy

Przed
Po
Przed
Po
Przed
Po
© 2024 dietoterapia-lenartowicz.pl. Wszelkie prawa zastrzeżone.

Strona używa plików cookies

Nasza strona internetowa używa plików cookies (tzw. ciasteczka) i podobnych technologii m.in. w celach statystycznych, reklamowych oraz funkcjonalnych. Dzięki nim możemy indywidualnie dostosować stronę do twoich potrzeb.