Wzdęcia, gazy, zaparcia, biegunki, uczucie przelewania, bóle jelit❓ SIBO/IMO Skuteczna terapia bez nawrotów❗

Sprawdź teraz

Opinie

Wasze opinie o moich produktach

Patrycja

2024-03-20 12:18:46

Dania z tej diety są przepyszne, z resztą z innych diet również ❤️, nie sądziłam, że przestawienie się na zdrowe jedzenie będzie takie proste. Smaki spodobały się moim dzieciakom i razem ze mną zaczęły jeść niektóre posiłki. W końcu mam mnóstwo energii, nie muszę się ratować kawą, dla mnie BOMBA 😊
Agnieszka

2024-02-29 14:08:52

Przepyszne dania. Smakują całej rodzinie. Nie chodzę głodna i nie mam zachcianek na słodycze. Czuje się lekko. To inwestycja we własne zdrowie i samopoczucie. Wrócę po kolejne edycje ☺️
Opinia z Instagrama

2024-01-12 13:30:05

Hej Gosia! Dziś kolejny dzień na low carb... Co tu dużo gadać. Codziennie z przyjemnością czekam do wieczora aż wejdę do kuchni, zrobię kolację i przygotuję kolejne 2 posiłki na następny dzień :). Szczerze mówiąc mam już kilka Twoich diet, nawet indywidualne, ale 4 posiłki dziennie było dla mnie za dużo. Teraz przy low carb jest inaczej. Wszystko idzie szybko, sprawnie, a receptury są proste i przepyszne :).
Opinie z Instagrama

2024-01-12 15:27:54

Ta dieta to złoto :) zresztą jak każdy Twój Low Carb. Nie mogłam pozbyć się wody i opuchnięcia po powrocie z Paryż i objadaniu się glutenem przez dobry miesiąc, wróciłam na Twoją dietą i po tygodniu 2 kg mniej :).
Lucyna

2024-01-23 05:49:11

Bardzo smaczna i nietrudna do przygotowania, składniki dostępne. Jestem w trakcie więc na razie trudno mówić o efektach. Korzystałam wcześniej z pozostałych Low carb, i jestem zadowolona.
Opinia z Instagrama

2024-01-06 18:30:56

Gosiu, chapeau bas dla tej diety! Nie wierzyłam, że nie będę głodna. Nie byłam ani razu i rzeczywiście nie ciągnie tak na słodkie. Co do smaków, nie wiedziałam, że będą tak sztosowe. Najlepsze z Twoich. Na miętę do pancake'ów patrzyłam jak na zbędny dodatek i fanaberię, a on tak podbija smak, że nie mam pytań. Nawet smakuje mi komosa, którą uważałam za okropną :).
Opinia z Instagrama

2024-01-06 19:06:39

Jestem po testowaniu dań z diety LC z Mauritiusa i musze przyznać, że znalazłam 1 wadę. Te dania są TAAAAK PYSZNE, że mój mąż stwierdził, że po co chodzimy po knajpach i restauracjach skoro mamy takie pyszności w domu :). Do tej pory wykręcał się na samo słowo "tofu" i nie mógł uwierzyć z czego są zrobione medaliony w sosie pomidorowym, a koledzy na HO codziennie pytają go, co miał na obiad: :))). Czekam na ten obiecany jadłospis z szybkimi daniami LC, bo wiem, że będzie to kolejna petarda :).
Opinia z Instagrama

2024-01-12 15:48:07

2 miesiące na Low Carb i 2 kreski na teście ciążowym :))), gdzie przez poprzednie 2 lata nic się nie wydarzyło mimo braku zabezpieczeń. Czytałam komentarze kobiet, które zaszły w ciążę na low carb i nie dowierzałam, a teraz sama dołączam do ich grona :).
Ewa

2024-03-14 12:30:24

Bardzo fajna odżywcza dieta. Trzy syte posiłki to świetna opcja dla młodej mamy, która nie ma czasu gotować :) czekam na nową wiosenna:)
Maria

2024-02-07 17:24:53

Low Carb Zima I wersja 6 faza II jest fantastyczna. Wszystkie potrawy mi smakują . To już piąta dieta jaką zakupiłam od sierpnia . Wszystkie diety zostają ze mną na zawsze 😊 Mam również szkolenie ,, 8 filtrów.. Niesamowity materiał .
Agata

2024-02-07 04:28:34

Dieta jest super. Prosta szybka , Polska i zdrowa! Zapewne nie jest ostatnią którą kupiłam.
Monika

2024-02-04 08:17:08

Zakupiona dieta spełniała moje oczekiwania 🤩 Potrawy szybkie w wykonaniu i smaczne 😋 Polecam
Paulina

2024-02-22 07:51:52

Dieta zima wersja 5 jest moją kolejną z wielu jakie posiadam od Małgosi, oczywiście dania bardzo smaczne, szybkie w przygotowaniu, zajadamy całą rodziną, POLECAM z całego serca.
Marta

2024-02-08 08:13:16

Dieta bardzo smaczna i szybka w przygotowaniu serdecznie polecam
Opinia z Instagrama

2024-01-12 13:23:44

Gosiu, ta dieta uratowała mi życie, 2 miesiące dolegliwości - nawet przestałam wychodzić z domu... była masakra... na niej moje jelita się ustabilizowały. A pasztet to jest turbo kosmos!!! Do dzisiaj go robię jak najdzie nas ochota. No po prostu jest obłędny.
Andrzelika

2024-03-15 07:52:59

Jestem fanatyczką Pani diet - nie umiem wskazać, której szczególnie :) kiedy pierwszy raz zdałam sobie sprawę, jak po jedzeniu można się czuć dobrze, nie odstępuje jadłospisów na krok. Nie jestem na nic przewlekle chora, korzystam z nich, bo są pyszne, łatwe w przygotowaniu, korzysta z nich również mąż i córka 5latka - nowa wersja jest też dla niej szczególnie atrakcyjna, bo wodzi palcem po przepisach i wybiera, co chce zjeść, a wygląd posiłków, jak wiemy, u dzieci jest niezwykle istotny;) bardzo dziękuje, za to co Pani robi i pokłony dla całej ekipy towarzyszącej w wypuszczaniu tych diet na światło dzienne ❣️
Marcelina

2024-03-16 21:24:31

Smaki totalnie domowe, dodatkowo ciężko uwierzyć że to „dieta”. Pysznie!
Agnieszka

2024-02-10 09:44:01

Polecam z całego serca, każda dieta to dania zdrowe, smaczne i kolorowe. Robi się je szybko, wszystko jest jasno opisane co zdecydowanie ułatwia mi przygotowanie. Jest pysznie i nie traktuje tych posiłków jako dieta. Dziękuje Gosiu, że mogę dbać o swoje zdrowie z twoimi daniami.
Katarzyna

2024-01-24 13:49:16

Zaskakująco smaczna i szybka dieta, zamierzam wykupić kolejne diety.
Bernadetta

2024-03-03 06:37:09

Dieta super ! Szybka w przygotowaniu oraz bardzo smaczna . Stosowałam 6 tygodni i 7 kg w dół .

Wasze metamorfozy

Przed
Po
Przed
Po
Przed
Po
© 2024 dietoterapia-lenartowicz.pl. Wszelkie prawa zastrzeżone.

Strona używa plików cookies

Nasza strona internetowa używa plików cookies (tzw. ciasteczka) i podobnych technologii m.in. w celach statystycznych, reklamowych oraz funkcjonalnych. Dzięki nim możemy indywidualnie dostosować stronę do twoich potrzeb.